Cada model pren forma a partir d'una imatge, d'una idea, o d'un desig fort d'una clienta que té ja un model present. Adaptem el model segons els desitjos i la morfologia de cadascuna. Allò és objecte de 3 o 4 proves.

"No és la dona que s'ha d'adaptar al vestit, sinó el vestit que s'ha d'adaptar a ella."

1: L'estilisme : Proposem a la clienta models per croquis adaptats a la seva morfologia i a la seva personalitat, o de les fotos de models ja realitzats que el poden inspirar.
En funció del model escollit, li proposem mostres de teixits en el color desitjat i escull el seu teixit, les seves fantasies, la seva punta etc...
Passem a la presa de mesures.
La clienta és quadriculada horitzontalment i verticalment.

2: El modelisme : A partir del croquis i de les mesures, construïm una tela, és a dir una mena de maqueta en la imatge d'un arquitecte.
És el primer esbós 3D del model.
Hi haurà aproximadament dues proves en tela abans de veure perfilar-se el model tal que la clienta el desitja, amb les formes desitjades, el vinclament adequat...

3: La realització en teixit : A partir de la tela, tallem el teixit sense cap malbaratament i ajuntem els elements. Una altra prova en teixit és aconsellada abans de finalitzar el tot. A l'última prova, la clienta se'n va amb el model als terminis fixats, aproximadament un mes - tres setmanes abans de la data del matrimoni.


"Adopti la slow fashion" Totes els nostres vestit de núvia a mesura són fabricades al nostre taller

El diseño del vestido de noviaPatronaje – modelaje del vestido de noviaEl corte y confección
CHRYSALY Novia
685 55 48 41
via Laietana, 6
08003 Barcelona